Axe´l Dataservice

TeamViewer

TeamViewer för fjärrsupport


 

-Webbdesign. Vi samarbetar med Cybersite

Cybersite

Vi kan bygga er hemsida utifrån era önskemål.
Vi använder verktyg från Cybersite vilket ger en enkel ren och snygg, dessutom mycket lättnavigerad Layout. Vi kan ta emot era bilder texter mm som ni vill publicera och skapar en snygg sida, allt ifrån era önskemål.

Passar er som småföretag, förening, ”bya sida” eller privatperson som själva inte har tid, ork eller lust att bygga och underhålla en sida. Vi kan hjälpa dig med omkoppling eller ompekning av eget domännamn. Vi har attraktiva priser och totallösningar som vi kan offerera.
Exempel på några av de sidor som vi medverkat till.

Bursiljum.se     vargviksgardenstradgard.se   Burträsk Bygg & Trä AB  

Mjödvattnets hemsida   Gunnar & Gunnar Bygg AB   Burträsk Legomek AB

Lundqvist Snickeri   Burträsk Begravningsbyrå   Cool Surprise Kennel

Uppdateringar av sidan kan utföras enligt offererat pris, eller ingå i totalpris på sidan. Vi lägger vi upp ett abonnemang hos Cybersite där ni betalar abonnemangskostnaden enligt gällande pris följ länk. Utöver detta betalar ni ett pris till oss för vår byggtid av er sida. Välkommen att ta kontakt med oss.

 

Cybersite tillhandahåller ett webbverktyg som är helt gratis att använda om man själv vill pröva att bygga sin sida. I det läget har man reklam på sidan, vill man slippa reklam, tecknar man ett abonnemang till ett förmånligt pris. Cybersite säljer naturligtvis kompletta färdiga kundanpassade sidor, de skapar en komplett hemsida för dig efter dina behov och önskemål inkl. eget domännamn och 5 st.  e-postkonton., enligt deras prislista följ länk.