Axe´l Dataservice

TeamViewer

TeamViewer för fjärrsupport


 

Telefontid mån-fredag 09.00-10.00. Övrig tid kontaktar ni oss på mail eller sms eller lämna meddelande så hör vi av oss. Ring/sms: 070-5641150

så hör vi av oss snarast, Välkommen  

Om företaget: Axe´l Dataservice startade 2008 vi har mer än 10år i branschen. Telefontid mån-fredag 09.00-10.00. Övrig tid kontaktar ni oss på mail eller sms eller lämna meddelande så hör vi av oss.


Vi erbjuder dataservice till våra kunder, med inriktning mot hemservice till privatpersoner och mindre företag, lantbruk i Västerbottens mellanbygd. Virusrensning och Antivirusinstallationer. Rep av bärbara och stationära datorer, säkerhetslösningar och backup mm.

Även försäljning av nya begagnade och refurbished datorer. Vi bygger datorer efter era önskemål och behov. Lösningar som är kompletta och klara att användas för kunden.

Hemservice utförs till vårt kundområde. IT- hemservice, innebär att vi kan komma hem till er och lösa era dataproblem på plats. IT-tjänster ger dig som privatperson rätt till rutavdrag ett arbete med att installera, reparera och underhålla personlig data- och IT-utrustning, vilket inkluderar sammankopplad kringutrustning, programvara och utrustning för datakommunikation. Enklare rådgivning och handledning i samband med ovanstående arbete omfattas också. Tjänsterna utförs i er bostad för att ge er rätt till rutavdrag.

Vi kan också Hämta/kör ut service, beroende på hur ni vill, Vid hembesök/utkörning tillkommer reseersättning. Vår support och goda kundrelationer är mycket viktiga för oss. Våra kunder är privatpersoner småföretag och lantbruk i mellanbygd Västerbotten.

Vi utför montering av routrar och nätverkslösningar radiolänkar. Länka och förläng trådlöst, ert internet WiFi för ert gårdsbehov, ex mellan huvudfastighet och garage, verkstad eller ladugård. Vi säljer och monterar mobil-telefonsignalförstärkare, driftsäkra och underhållsfria 3G repeaters med mycket bra täckning inomhus

Vår support och goda kundrelationer är mycket viktiga för oss. Våra kunder är privatpersoner småföretag och lantbruk i mellanbygd Västerbotten.

Axe´l Dataservice, erbjuder lokaldataservice med inriktning mot hemservice till privatpersoner och mindre företag i mellanbygd Västerbotten. Vi är momsregistrerade och innehar F-skatt

Nedan kan du se var företaget är beläget.
Följ länk till Karta

karta

Besökare idag:0
Denna månad: 0
Totalt: 9437